Over Ombre Brows

Een passie voor Brows

 

Boordevol enthousiasme en passie begon ik in 2016 aan een reeks opleidingen in microblading en manuele microshading. In de afgelopen 5 jaar keek ik op naar de toppers in het vak en was ik dagelijks bezig met het verbeteren van mijn skills. Vandaag sta ik vol ervaring klaar om jouw wenkbrauwen te doen stralen, méér dan ooit te voren.

 

 

Zijn Ombré Powder Brows iets voor jou?

 

Hecht jij veel belang aan de perfecte wenkbrauwen maar verlies je veel tijd bij het dagelijks bijtekenen ervan? Dat is niet meer nodig! Kies via de Ombré Powder Brows van Shine By She voor een permanentere oplossing. Zo zie je er elke dag piekfijn uit en heb je tijd voor waar het echt om draait: genieten. De Ombré Powder Brows behandelingen zijn trouwens geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

 

 

Wat is een Ombré Powder Brows behandling?

 

Tijdens de Ombré Powder Brows behandeling gaan we aan de slag met micropigmentatie. Deze creëeren pixel/poederlook zoals een make up look en kan zowel zacht of intens aangezet worden. Via een 100% veilige behandeling met high-end apparatuur brengen we pigment aan in de eerste huidlaag. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd en wordt naar de punten toe donkerder. Deze zachte overloop zorgt voor een natuurlijk en zacht effect.

 

 

Hoe tekenen we jouw perfecte Ombré Powder Brows?

 

Bij aanvang van de behandeling bespreken we samen jouw verwachtingen en wensen tijdens een intakegesprek. Natuurlijk ogende Brows die passen bij jouw gezicht en persoonlijkheid, dat staat voorop!

We starten met de mapping en het voortekenen van jouw Brows. We bekijken je natuurlijke haargroei en trachten zoveel mogelijk natuurlijke haren te behouden. De vorm wordt afgestemd op jouw gelaatsvorm en botstructuur. De kleurintensiteit wordt bepaald vanuit jouw natuurlijke haarkleur, leeftijd en huidtype. Uiteraard gaan we voor een symmetrische aanpak in harmonie met jouw blik.

Enkel na goedkeuring van de vooraf getekende wenkbrauwen gaat de behandeling van start. En dan? Get ready to shine!

Good to know

De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Vooraf dient een voorschot van €50 te worden betaald. Je kan de behandeling annuleren tot 24u op voorhand, mits geldig bewijs van het niet kunnen naleven van de afspraak.

Shine By She aanvaart geen boekingen voor Ombré Powder Brows van mensen onder de 18 jaar en van personen die de komende of voorbije 4 weken botox kregen, die zwanger zijn of die borstvoeding geven.

Medicijngebruik, allergieën en onderliggende aandoeningen moeten steeds vermeld worden voor aanvang van de behandeling.

Het resultaat gaat tot 2 jaar mee en zal hierna geleidelijk vervagen. Maar maak je geen zorgen, Shine Be She staat voor je klaar voor de nodige opvolging en bijwerking achteraf.

Hoeveel kosten ombré brows?

Prijzen Ombré Brows

 • Ombrè powder brows

  € 350 inclusief touch up na 5-7 weken
 • Correctie Brows (indien niet door mezelf gezet)

  € 375 inclusief touch up
 • Kleuropfrissing/touch up binnen 18 maanden

  € 275,00
 • Kleuropfrissing/touch up binnen 12 maanden

  € 240,00
 • Kleuropfrissing/touch up binnen 6 maand

  € 160,00
 • Kleurcorrectie

  € 80,00

*Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW

Doe een Brows ervaring cadeau!

Laat ook anderen stralen

Wil jij iemand stralende wenkbrauwen cadeau doen?

Maak een afspraak en kom langs bij Shine by She in Aalter voor een cadeaubon met een budget naar keuze. Of bel 0476 90 14 95 of mail info@shinebyshe.be om een cadeaubon te laten opsturen.

Contacteer Shine by She

Maak een afspraak, vraag een cadeaubon aan, of stel een vraag!  Shine by She phiLings Microneedling Phi-Ion Plasma Gezichtsbehandeling
  Ijzerstraat 14 3a
  9880 Aalter